بازدید
فرصتهای فراسرزمینی صنعت غذا و کشاورزی: بازدید از نمایشگاههای تخصصی کشاورزی کشور کنیا
ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی، در همراهی با هیات تجاری شرکت های دانش بنیان غذا و کشاورزی برای بازدید از نمایشگاه های تخصصی کشاورزی کشور کنیا، فرصت های کشاورزی فراسرزمینی در آفریقا را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش روابط عمومی، سیدعلی گلدانساز، کارشناس ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی، در همراهی با هیات تجاری شرکت های دانش بنیان غذا و کشاورزی برای بازدید از نمایشگاه های تخصصی کشاورزی کشور کنیا، فرصت های کشاورزی فراسرزمینی در آفریقا بررسی شد.
یکی از سیاست های راهبردی کشور، ارتباط اقتصادی با کشورهای آفریقایی و بهرمندی از فرصت های کشاورزی فراسرزمینی در آن قاره می باشد. در این راستا، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی، سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی، ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی، صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری و خانه نوآوری و فناوری ایران در کنیا (iHiT)، هیاتی با حضور 16 شرکت دانش بنیان و فناور فعال در حوزه غذا و کشاورزی برای شرکت در نهمین نمایشگاه فناوری های کشاورزی آفریقا (9th Agritech Africa)، هفتمین نمایشگاه دام شیری و طیور (7th Dairy Livestock and Poultry Expo) و چهارمین نمایشگاه فناوری های غلات آفریقا (4th Graintech Africa) به کشور جمهوری کنیا اعزام شدند.
در این نمایشگاه ها، 16 شرکت در قالب پاویون دانشبنیان جمهوری اسلامی ایران حضور داشته و در حوزههای بذر، کود و سم، صنایع غذایی، پهباد، ماشینآلات، چای و دامپروری دستاوردهای خود را ارائه نمودند. بازدیدکنندگان از نمایشگاه عمدتا از کشورهای آفریقایی، هندوستان و چین بوده که استقبال بسیار زیادی از محصولات دانشبنیان ایرانی داشتند. مواردی از قبیل پهباد، ماشینآلات کشاورزی، بذر ذرت، فناوری انتقال جنین دام و فرآوری چای بیشترین استقبال از جهت تعداد بازدیدکننده را در طول نمایشگاه به خود اختصاص داد. در این راستا، بیش از 10 عنوان جلسه با حضور نماینده ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی، شرکت های ایرانی و طرفهای کنیایی در خارج از فضای نمایشگاهی با هدف بازدید از زیرساختهای مرتبط کشور کنیا، بررسی میدانی برای امکانسنجی سرمایه گذاری مشترک و یا انتقال فناوری، و مذاکرات تجاری برای تدوین نقشهراه همکاری برگزار شد. فرصتهای فراوانی با حضور شرکتهای ایرانی برای فعالیت در حوزه کشاورزی کشور کنیا شناسایی شد که امید است با همت شرکتهای دانش بنیان، تسهیلگری خانه نوآوری و فناوری ایران در کنیا و حمایتهای این ستاد، منجر به قراردادهای اقتصادی با طرفهای کنیایی طی ماه های آینده شود.
ارسال به دوستان