ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی، گفت: ادامه مسیر سنتی کشاورزی پاسخگوی نیازهای آینده نخواهد بود و تنها سپر دفاعی ما، اتکا به ظرفیت شرکتهای دانشبنیان است. در حال حاضر، بیش از ۶۳۰ شرکت دانشبنیان در زنجیره کشاورزی و صنایع غذایی کشور فعالاند که با تولید بیش از هزار محصول دانشبنیان، نقش مهمی در بهبود بهرهوری، خودکفایی و صادرات ایفا کردهاند.
اختتامیه یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهرهور و تجارت تحریمناپذیر» 20 اسفند ماه در وزارت جهاد کشاورزی با حضور پررنگ ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی برگزار شد. در این همایش وزیر جهاد کشاورزی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس و جمعی از مسئولین و کارشناسان حوزه کشاورزی و امنیت غذایی نیز حضور داشتند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور در حکمی، ارژنگ جوادی را به عنوان «سرپرست دبیری ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی» این معاونت منصوب کرد.
آییننامه حمایتی کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری از شرکتهای دانشبنیان و خلاق که توسط سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی معاونت علمی ریاست جمهوری ارائه میشود، منتشر شد.
ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی، در راستای ماموریت های خود در سال 1402 از توسعه اقتصادی محصولات فناور شرکت ها با استفاده از منابع مالی متنوع حمایت کرده است.
در راستای ماموریت های ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی، اولویت های مورد حمایت این ستاد به شرح تصویر می باشد.