نمایشگاه بین المللی
حضور متخصصین ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
بهمنظور بررسی آخرین دستاوردها و نوآوریها در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی، دو تن از همکاران ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی از نمایشگاه کیش اکسپو 2025 که با موضوع "تجارت جهانی و فرصتهای سرمایهگذاری" از 29 دی تا 5 بهمن ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاههای کیش برگزار شد، حضور یافتند.
بهمنظور بررسی آخرین دستاوردها و نوآوریها در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی، دو تن از همکاران ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی از نمایشگاه کیش اکسپو 2025 که با موضوع "تجارت جهانی و فرصتهای سرمایهگذاری" از 29 دی تا 5 بهمن ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاههای کیش برگزار شد، حضور یافتند. این رویداد برجسته که با حضور جمعی از سفرا و شرکتهای مختلف با هدف معرفی ظرفیتهای گسترده ایران و منطقه به عنوان یکی از رویدادهای مهم بینالمللی در زمینههای مختلف تجاری، سرمایهگذاری و صنعتی، فرصتی بینظیر برای تعامل و همکاری بین شرکتهای ایرانی و بینالمللی فراهم کرد.
کارشناسان این ستاد طی بازدید از غرفههای مختلف ضمن آگاهی از آخرین تکنولوژیها و نوآوریهای روز دنیا و تجربیات سایر کشورها برای انجام همکاریهای مشترک در زمینه کشاورزی و صنایع غذایی آشنا و تبادل نظر نمودند. این نمایشگاه بستری مناسب برای ایجاد ارتباطات جدید و تقویت همکاریهای بینالمللی در زمینه تحقیقات و پروژههای مشترک است که میتواند به ارتقاء کیفیت و بهرهوری در صنعت غذا و کشاورزی کشور کمک کند.
در این نمایشگاه بیش از ۲۵۰ شرکت در ۱۷۰ غرفه توانمندیها و فعالیتهای خود را در ۱۶ حوزه تخصصی از نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع دارویی وخوراکی تا صنایع دستی و گردشگری و .... به نمایش گذاشتند. بهعلاوه، ۳۰۰ هیئت تجاری از ۴۰ کشور دنیا از جمله کشورهای همسایه خلیج فارس، آسیای میانه، کره جنوبی، تایلند، اندونزی، مالزی، بنگلادش، چین، غرب آسیا، کشورهای آفریقایی نظیر ساحل عاج، الجزایر، سودان، کشورهای اروپایی مانند رومانی، بلغارستان، اسلوونی، صربستان و کشورهای آمریکای جنوبی مانند نیکاراگوئه در این نمایشگاه حضور داشتند.
در نمایشگاه کیش اکسپو 2025 در حوزه غذا و کشاورزی، علاوه بر ایران، کشورهای مختلف (ترکیه، عراق، چین، امارات متحده عربی، آلمان، سودان و...) با محصولات و فناوریهای متنوعی حضور داشتند که از ویژگی های این محصولات می توان به تنوع محصولات با کیفیت، به ویژه در صنایع غذایی، نوآوری در تکنولوژیهای کشاورزی و افزایش بهرهوری، استفاده از فناوریهای نوین در کشاورزی و تأکید بر کشاورزی پایدار، تمرکز بر کیفیت و استانداردهای بالای تولید اشاره کرد.
این نمایشگاه به عنوان یک پلتفرم مهم برای معرفی توانمندیها و ظرفیتهای کشورهای مختلف در حوزه غذا و کشاورزی شناخته میشود.
ارسال به دوستان